X

Denna webbplats använder cookies. Din fortsatta användning av webbplatsen innebär att du godkänner detta. Mer information »

Oberoende Herbalife Medlemmen:


Undrar du hur du ska komma i dina nyköpta kläder? Upptäck ett nytt, roligt sätt att göra just det och kontrollera din vikt, genom:

  • Stöd från din egna personliga coach
  • Kunskap om näring och hur man äter rätt för att hålla vikten på sikt
  • Möjligheter att möta likasinnade människor varje vecka
  • Inspiration i en rolig miljö som ger hälsosamma resultat

Gå med i vår Weight Loss Challenge! Det är en 12 veckor lång kurs som ger dig kunskap och självförtroende så att du kan uppnå en hälsosam viktnedgång som håller i sig efter att de 12 veckorna är över.

Vi kallar det för en ”utmaning” eftersom du har möjlighet att vinna prispengar om du är en av dem som presterat bäst i din Weight Loss Challenge-grupp.

Entusiastisk kvinna med händerna i luften

Därför fungerar vår Weight Loss Challenge

Den största utmaningen när det gäller att kontrollera sin vikt är att hitta och behålla motivationen. Vår Weight Loss Challenge är ett roligt och inspirerande sätt för dig att nå dina mål. Varje vecka hålls det möten där du kommer att möta många slags människor, från nybörjare till personer som har deltagit i flera Challenges. Genom att ha gemensamma mål kommer ni att stödja och inspirera varandra… till att nå er nya målvikt.

Grupp med människor

Vad händer under utmaningen?

På veckomötena kommer du att få lära dig allt som du behöver veta för att kunna kontrollera och hålla vikten. Varje möte tar ungefär en timme. Varje vecka diskuteras ett viktigt ämne som berör viktminskning, och du får en personlig coach som har gått igenom samma sak som du… och lyckats. De finns där för att både hjälpa och motivera dig. Mötena är en chans att få expertråd, dela med sig av hjälpsam information eller bara lyssna och få stöd från de andra som deltar i utmaningen.

Leende asiatisk kvinna

Berättelser om framgång

Vår Weight Loss Challenge är så effektiv tack vare det stora antalet deltagare som har fått och ständigt får lyckade resultat. Med det vill vi avsluta och i stället låta dig bli inspirerad av de personliga berättelser folk som har antagit utmaningen delat med sig av.

Läs framgångshistorier från vår Weight Loss Challenge

Framgångshistoria

Amanda Dickens, 27, och Paul Clark, 44, från Winsford, Cheshire i England
”Jag kan inte beskriva i ord hur fantastiskt det känns att ha gått ner i vikt! Det känns som att jag har fått mitt liv tillbaka – mitt liv har återigen fått en mening! Det enda jag önskar är att jag hade gjort det för länge sedan.”
Anta utmaningen

Ange postnummer, adress eller ort och inom vilken radie du vill att vi ska lete efter WLC viktutmaningar ät dig.

Har du redan pratat med en Herbalife-coach?

DRIVS AV ENABLETM